Genoeg gewerkt! Tijd voor een ontspannen vakantie

Als je een jaar lang hard werkt dan is even hard ontspannen net zo belangrijk. Misschien wel belangrijker zelfs! Even tijd voor jezelf en voor het gezin. Een paar weken geen deadlines of strakke schema’s waardoor je even helemaal tot rust komt. Gaan jullie naar een tropisch eiland of een ander ver land of zoeken jullie het dichterbij huis. Er is zo veel moois in de buurt dat dit misschien helemaal niet zo’n gek idee is. Geen dure vliegtickets, stop de koffers in de auto en ga op avontuur.

In een vakantiehuis in Nederland is er genoeg te ontdekken. Alles is op rijafstand. Kies voor een huisje in het midden van Nederland en je bent nooit lang onderweg. Als je liever aan het zwembad ligt zouden jullie kunnen kiezen voor een vakantiepark in Nederland. Kinderen vermaken zich opperbest in de zwembaden en speeltuinen en jullie kunnen zorgeloos genieten van een boek en elkaar.

De grens over

Maar.. ik wil echt niet in Nederland blijven, het is tenslotte vakantie! Nou, dat snappen wij helemaal. Net over de grens zijn er op rijafstand ook fantastische regio’s met natuur en idyllische steden en dorpen. Een win-win situatie. Niet lang onderweg en toch een totaal andere wereld. Kies voor een vakantie op een vakantiepark in België of een vakantie in Duitsland en je profiteert van een prachtige omgeving op rijafstand.

Wat dacht je van de Ardennen. In het Franstalige deel van België ligt dit natuurrijke gebied vol bergen, heuvels beken en bossen. Hier kan een avonturier zijn geluk niet op. Bergbeklimmen, abseilen en vervolgens een grot bezoeken of hier zelfs door kajakken. Het kan allemaal! Even genoeg van de natuur? Bezoek een stad en ga lekker shoppen. De kinderen houden niet van shoppen hoor ik je zeggen? Wist je dat je in België meerdere attractieparken in de buurt hebt met de stoerste attracties en achtbanen. Daar worden zelfs jouw kinderen stil van.

Ook onze Oosterburen hebben veel te bieden. Zomers de bossen van de Eifel of Sauerland in. ’s Winters kun je lekker de ski’s of snowboard onderbinden tijdens een wintersport. Ontspanning is immers niet alleen in de zomer belangrijk. Bottrop of Winterberg zijn plekken die Nederlanders goed weten te vinden. Niet zo gek, er is hier veel te beleven. Lekker sportief van de berg af scheuren en vervolgens los gaan op de après ski.

Zo veel moois te zien in de buurt. Neem het er even van en kom tot rust. Zo kun je weer optimaal presteren.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.